Vi har samlet nogle links der måske kan interessere:

Slots- og Ejendomsstyrelsen
Herfra kan du besøge mange af Danmarks smukkeste slotte og deres tilhørende haver.
Frederiksborg Slothave er den offentlige have i Danmark der har mest at byde på hvad angår den italienske terracotta.

Byinventar / Inventar til byens rum
Møbler i form af bænke/plinte/cykelstativer/affaldssystemer beregnet til større rum - designet af europæiske designere og produceret i Europa efter høje stander for kvalitet & holdbarhed. Klik videre på www.mastellone.dk

Danske Slotte & Herregaarde
Her finder du links til ca. 60 Slotte & Herregaarde i Danmark.

Geografisk Have
En spændende have med planter fra mange verdensdele og forskellige temahaver.

Landbohøjskolens Have
I Landbohøjskolens have på Frederiksberg findes over 6000 forskellige planter forsynet med navneskilte på dansk og latin. På havens hjemmeside kan du få oplysninger om nogle af havens plantesamlinger, åbningstider m.m. Der er også mulighed for at downloade deres brochure over haven og dens samlinger.

Botanisk Have, København 
En præsentation af Den botaniske have i København, med dens over 22.000 planter, cafe og butik. Oplysning om indretning, åbningstider m.v. Det er muligt at søge i havens database, og se om de har en given plante i deres samling.

Økolariet, Vejle
Økolariet er et spændende viden- og udstillingscenter, hvor man får indsigt i, hvordan samspillet er mellem vi menneskers forbrug af energi og natur og vor grønne planet – i første omgang naturen i nærområdet.             
MASTELLONE har tidligere udstillet på Økolariets taghave og der står stadig et mindre sortiment af terracotta plantekummer.

Feriebolig i Toscana
Søger du et feriested i Toscana med et smukt landskab midt i olivenlunden - så kan vi godt anbefale at besøge Francesco & Federica. 

Versailles
En flot hjemmeside med beskrivelse Solkongens imponerende slot og haveanlæg. Gennemgang af havens og slottets historie. Mange fotos heriblandt enkelte 360 graders fotos af slottet. Se også et 360 graders billede af Pleasantdale Chateau i Versailles. 
design : 3000.dk ApS